sâmbătă, 2 august 2008

"E bine"

Vasluiul va întîlni în UEFA pe Metalurg Liepajas, iar Porumboiu e convins că galben-verzii vor avea o misiune uşoară

Trupa lui Hizo va da piept în turul 2 preliminar al Cupei UEFA cu letonii de la Metalurg Liepajas. Adrian Porumboiu este încîntat de tragerea la sorţi şi convins că galben-verzii se vor califica în turul următor, ultimul înaintea intrării în grupele UEFA. "E o variantă bună pentru noi şi e bine că vom juca returul pe teren propriu. Vom avea de partea noastră publicul şi sînt convins că îi vom elimina pe letoni", a spus finanţatorul grupării moldave.

Viorel Hizo a continuat în aceeaşi notă de optimism: "Nu avem de ce să ne plîngem, am avut noroc la tragerea la sorţi. Metalurg e un adversar accesibil, iar noi ne dorim un parcurs cît mai lung în Cupa UEFA", a explicat tehnicianul Vasluiului. Galben-verzii vor juca prima manşă la Liepajas, pe 14 august, urmînd ca returul să se joace la Vaslui, pe 28 august. Tabloul complet al turului 2 preliminar al Cupei UEFA îl găsiţi pe www.gsp.ro.

Vor continuitate
După calificarea în UEFA şi succesul cu Steaua, vasluienii vor trei puncte şi din deplasarea de la Iaşi, de duminică. "Abordăm meciul cu Poli doar la victorie. Vreau continuitate şi îmi doresc să dovedim că ultimele rezultate nu au fost întîmplătoare", a spus Viorel Hizo, în timp ce Mike Temwanjera anunţă că vrea să-i dea gol rivalei din Moldova: "Merg la Iaşi cu gîndul de a marca. Voi da tot ceea ce pot pentru a cîştiga".

Asa ne informeaza GSP...Chiar credeti ca daca Vaslui a reusit sa invinga pe Steaua si pe Baku echipa de care eu nu am auzit,sincer,poate trece acum de orice echipa?Eu zic ca o sa fie un meci destul de echilibrat pentru ca Metalurg istia nu sunt chiar asa de slabi,dar nici Vasluiul nu e Real Madrid.Dupa mine,Vaslui are 60% sanse sa castige meciul(meciurile).Ramane de vazut

Niciun comentariu: